Skipass till Dackestupet, Virserum

Adress: 57080 Virserum Visa karta

Adress: 57080 Virserum

Dackestupet är en liten skidanläggning som ligger i östra Småland. Här får du fin skidåkning i alltid välpreparerad backe. Eller varför inte ta en kopp kaffe i cafeterian där du samtidigt kan njuta över den vackra utsikten och värma dig vid brasan

Anläggningen består idag av 3 varierande nedfarter och 2 liftar. I toppstugan hittar ni cafeteria med braskamin, värmestuga och skiduthyrning med skidor & snowboard. Anläggningen har ett modernt och effektivt snökanonssystem och pistmaskin. Bra belysning för kvällsskidåkning.

Kafeterian i Toppstugan serverar kaffe, frallor, semlor godis m.m. Passa på å njut av utsikten över backen och sjön. Under de kalla skiddagarna kan man värma sig vid vår härliga braskamin. I Värmestugan på undervåningen på toppstugan kan ni äta er medtagna matsäck. Under de soliga dagarna kan man även njuta i solen vid grillplatsen med bord och bänkar.

Under vintersäsong är anläggningen öppet:
Onsdag, Fredag 18.00-21.00
Lördag-Söndag 10.00-16.00

Sportlov vecka 8 är alla vardagar öppet kl. 10-16.

För mer information om öppettider, se www.dackestupet.com

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 49530680
  • Telefonnummer (Bokning)
    +45 49530680
  • Postadress
    57080 Virserum

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Palace Hotell

Avstånd: 26,1 km
Detta mysiga, familjeägda hotell ligger bara 50 meter från Hultsfreds tågstation i Småland. Från hotellet har du utsikt över den närliggande sjön Hulingen.
Vandrarhem

Virserums vandrarhem

Avstånd: 1,9 km
Finns i samhället Virserum i hjärtat av småland. Här bor du både billigt och bekvämt, i närheten av både Smalspåret, Astrid Lindgrens Värld, Virserums konsthall och en rad andra aktiviteter. Ett boende med närhet till det mesta helt enkelt!
Hotell och pensionat

Hotell Hulingen

Avstånd: 26,3 km
Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen.